Tickets

Korting en partnervoordelen

Ik heb een kortingscode. Hoe kan ik deze gebruiken?

Kies je tickets voor volwassenen of jeugd met de knop “Entreeticket – voucher kortingscode” in de ticketshop. Bij het afrekenen, vul je de kortingscode in onder “Heb je een kortingscode?”. Klik daarna op “Toepassen” en vervolgens is de korting verwerkt.

Ik heb een CJP pas. Krijg ik dan korting op de toegangsprijs?

Met een CJP pas betaal je 9 euro entree. Het is helaas niet mogelijk om online een ticket te reserveren. Meld je ter plekke bij de infobalie om gebruik te maken van deze korting. Wil je toch al reserveren? Kies dan “Reserveringsticket VriendenLoterij VIP-KAART”.

Ik heb een ICOM kaart. Krijg ik dan korting op de toegangsprijs?

Met een ICOM kaart mag je ons gratis bezoeken. Het is helaas niet mogelijk om online een ticket te reserveren. Meld je ter plekke bij de infobalie om gebruik te maken van deze korting. Wil je toch al reserveren? Kies dan “Reserveringsticket VriendenLoterij VIP-KAART”.

Ik werk bij Chemelot. Krijg ik dan korting op de toegangsprijs?

Je komt mogelijk in aanmerking voor korting. Kijk op de website van Stichting FSI voor de actuele informatie.

Ik werk bij Gemeente Kerkrade. Krijg ik dan korting op de toegangsprijs?

Op vertoon van je personeelspas van Gemeente Kerkrade krijg je 25% korting op de toegangsprijs. Koop je ticket met korting aan de infobalie of online via de ticketshop met de Gemeente Kerkrade-kortingscode.
Daarnaast ontvang je op vertoon van je ledenpas 10% korting op aankopen in de Museumwinkel. Deze korting is niet geldig op boeken, reeds afgeprijsde artikelen, cadeaubonnen of de aankoop van een Museumkaart.

Ik ben lid van personeelsvereniging H2O. Krijg ik dan korting op de toegangsprijs?

Op vertoon van je pas van personeelsvereniging H2O krijg je 25% korting op de toegangsprijs. Koop je ticket met korting aan de infobalie of online via de ticketshop met de H2O-kortingscode.
Daarnaast ontvang je op vertoon van je ledenpas 10% korting op aankopen in de Museumwinkel. Deze korting is niet geldig op boeken, reeds afgeprijsde artikelen, cadeaubonnen of de aankoop van een Museumkaart.

Ik werk bij Laura Metaal. Krijg ik dan korting op de toegangsprijs?

Als medewerker van Laura Metaal ontvang je 25% korting op de toegangsprijs. Koop je ticket met korting online via de ticketshop met de Laura Metaal-kortingscode.

Ik werk bij EKK Eagle Simrax. Krijg ik dan korting op de toegangsprijs?

Op vertoon van de EKK Eagle Simrax SmartCom App krijg je 25% korting op de toegangsprijs. Het is helaas niet mogelijk om online een ticket te reserveren. Meld je ter plekke bij de infobalie om gebruik te maken van deze korting. Wil je toch al reserveren? Kies dan “Reserveringsticket VriendenLoterij VIP-KAART”.
Daarnaast ontvang je op vertoon van je ledenpas 10% korting op aankopen in de Museumwinkel. Deze korting is niet geldig op boeken, reeds afgeprijsde artikelen, cadeaubonnen en de aankoop van een Museumkaart.

Ik ben lid van Meander eXtra. Krijg ik dan korting op de toegangsprijs?

Op vertoon van je Meander ledenpas krijg je 25% korting op de toegangsprijs. Koop je ticket met korting aan de infobalie of online via de ticketshop met de Meander-kortingscode.
Daarnaast ontvang je op vertoon van je ledenpas 10% korting op aankopen in de Museumwinkel. Deze korting is niet geldig op boeken, reeds afgeprijsde artikelen, cadeaubonnen en de aankoop van een Museumkaart.

Ik heb een abonnement van GaiaZOO. Krijg ik dan korting op de toegangsprijs?

Op vertoon van je geldige abonnementspas van GaiaZOO krijg je 25% korting op de toegangsprijs. Het is helaas niet mogelijk om online een ticket te reserveren. Meld je ter plekke bij de infobalie om gebruik te maken van deze korting. Wil je toch al reserveren? Kies dan “Reserveringsticket VriendenLoterij VIP-KAART”.
Daarnaast ontvang je op vertoon van je abonnementspas 10% korting op aankopen in de Museumwinkel. Deze korting is niet geldig op boeken, reeds afgeprijsde artikelen, cadeaubonnen en de aankoop van een Museumkaart.

Ik heb een jaarpas van BloteVoetenPark Brunssum. Krijg ik dan korting op de toegangsprijs?

Op vertoon van je geldige jaarpas van BloteVoetenPark Brunssum krijg je 25% korting op de toegangsprijs. Het is helaas niet mogelijk om online een ticket te reserveren. Meld je ter plekke bij de infobalie om gebruik te maken van deze korting. Wil je toch al reserveren? Kies dan “Reserveringsticket VriendenLoterij VIP-KAART”.
Daarnaast ontvang je op vertoon van je jaarpas 10% korting op aankopen in de Museumwinkel. Deze korting is niet geldig op boeken, reeds afgeprijsde artikelen, cadeaubonnen en de aankoop van een Museumkaart.

Ik heb een Museumkaart. Kan ik deze bij jullie gebruiken?

Met een Museumkaart kan je ons gratis bezoeken. Je krijgt toegang door je Museumkaart te scannen bij de entreepoortjes.

Ik heb een VIP-KAART van de Vriendenloterij. Kan ik hiermee het museum bezoeken?

Als VIP-KAARThouder van de VriendenLoterij heb je gratis toegang tot Discovery Museum. Je mag ook één introducé gratis meenemen. Hoe werkt het? Je reserveert het gewenste aantal tickets als “Reserveringsticket VriendenLoterij VIP-KAART” en scant je VIP-KAART bij onze toegangspoort. Om gebruik te maken van het (gratis) entreeticket voor je introducé, meld je je bij de infobalie.

Ik heb nog andere vragen over mijn e-tickets. Waar kan ik deze stellen?

Voor alle vragen over e-tickets kan je van contact opnemen met info@discoverymuseum.nl of 045-567 08 09. Je kan ons bereiken van van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur én op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Welke voordelen heb ik als bezoeker van Discovery Museum?

Bij verschillende partners krijg je korting als bezoeker van Discovery Museum. Tijdens je bezoek aan Discovery Museum, kan je bij de receptie een kortingsvoucher ophalen: je ontvangt 1 voucher per geldige entree. De voucher is geldig tot en met 31 december 2024. Op vertoon van deze voucher, krijg je eenmalig korting voor één persoon op de entree bij:

GaiaZOO

Op vertoon van de kortingsvoucher krijg je bij GaiaZOO € 3,50 korting op de entreeprijs.

 

BloteVoetenPark Brunssum

Op vertoon van de kortingsvoucher krijg je bij BloteVoetenPark Brunssum korting op de entreeprijs:

  • Vanaf 13 jaar (volwassen ticket): € 9,50 (in plaats van  € 11,00)
  • <12  jaar (kidsticket): € 5,50 (in plaats van € 6,50)

 

Meer informatie vind je hier

 

Revolutie Aarde

Moet ik een apart ticket kopen voor Revolutie Aarde?

Ja, voor Revolutie Aarde geldt een toeslag van 3 euro per persoon. Het extra ticket is alleen te verkrijgen in combinatie met een geldig entreebewijs voor Discovery Museum. Koop hier je ticket: Revolutie Aarde • Discovery Museum

Moet ik vooraf een ticket reserveren voor Revolutie Aarde?

Het is niet verplicht om vooraf een ticket te reserveren, maar het wordt wel aangeraden zodat je zeker bent van een plekje. Tickets zijn, mits er nog plek is, ook verkrijgbaar aan de kassa in het museum.

Op welke tijdstippen kan ik Revolutie Aarde bezoeken?

Kijk in de reserveringsmodule voor welke tijdsloten er nog tickets beschikbaar zijn. De tour start stipt op het aangegeven tijdstip, we adviseren 5 minuten voor aanvang bij het startpunt klaar te staan.

Hoe lang duurt een bezoek aan Revolutie Aarde?

De tour duurt 45 minuten.

In welke talen kan ik Revolutie Aarde bezoeken?

Revolutie Aarde is er in een Nederlandse, Duitse en Engelse versie. Let bij de reservering van je ticket op voor welke taalversie je reserveert.

Vanaf welke leeftijd is Revolutie Aarde geschikt?

Revolutie Aarde is een beleving voor de hele familie, maar de adviesleeftijd is vanaf 6 jaar.