Tickets
Tips in de omgeving

Tips in de omgeving

Discovery Museum ligt in Kerkrade, een voormalige mijnstad met een rijke historie waar je heel wat kunt beleven. Vlak bij het museum vind je onontdekte natuur, een gezellig stadscentrum, het grootste en oudste nog bestaande abdijcomplex van de Benelux en de talloze malen bekroonde dierentuin, GaiaZOO.

Parkstad

Kerkrade is onderdeel van Parkstad, een van de snelst groeiende toeristische bestemmingen van Nederland. Steeds meer mensen ontdekken die unieke mix van groen en rust maar ook van stad en cultuur. In Parkstad ski je van een mijnsteenberg, bezoek je een van de mooiste en best bewaarde kastelen van Europa, buig je je over de resten van het oudste gebouw van Nederland, ontdek je de street art hoofdstad van Nederland en beleef je de perfecte avond uit in een van de beste theaters van ons land. Met de Miljoenenlijn maak je een nostalgische rit in een stoomtrein door de heuvels. Boek de Discovery Museum Expres en combineer een rit in de stoomtrein met een bezoek aan ons museum. Trek je schoenen uit en beleef de natuur met al je zintuigen in het BloteVoetenPark.

Meer weten? Kijk op de website van Visit Zuid-Limburg.

Partnervoordelen in de omgeving

Ik heb een abonnement van GaiaZOO. Krijg ik dan korting op de toegangsprijs?

Op vertoon van je geldige abonnementspas van GaiaZOO krijg je 25% korting op de toegangsprijs. Het is helaas niet mogelijk om online een ticket te reserveren. Meld je ter plekke bij de infobalie om gebruik te maken van deze korting. Wil je toch al reserveren? Kies dan “Reserveringsticket VriendenLoterij VIP-KAART”.
Daarnaast ontvang je op vertoon van je abonnementspas 10% korting op aankopen in de Museumwinkel. Deze korting is niet geldig op boeken, reeds afgeprijsde artikelen, cadeaubonnen en de aankoop van een Museumkaart.

Ik heb een jaarpas van BloteVoetenPark Brunssum. Krijg ik dan korting op de toegangsprijs?

Op vertoon van je geldige jaarpas van BloteVoetenPark Brunssum krijg je 25% korting op de toegangsprijs. Het is helaas niet mogelijk om online een ticket te reserveren. Meld je ter plekke bij de infobalie om gebruik te maken van deze korting. Wil je toch al reserveren? Kies dan “Reserveringsticket VriendenLoterij VIP-KAART”.
Daarnaast ontvang je op vertoon van je jaarpas 10% korting op aankopen in de Museumwinkel. Deze korting is niet geldig op boeken, reeds afgeprijsde artikelen, cadeaubonnen en de aankoop van een Museumkaart.

Welke voordelen heb ik als bezoeker van Discovery Museum?

Bij verschillende partners krijg je korting als bezoeker van Discovery Museum. Tijdens je bezoek aan Discovery Museum, kan je bij de receptie een kortingsvoucher ophalen: je ontvangt 1 voucher per geldige entree. De voucher is geldig tot en met 31 december 2024. Op vertoon van deze voucher, krijg je eenmalig korting voor één persoon op de entree bij:

GaiaZOO

Op vertoon van de kortingsvoucher krijg je bij GaiaZOO € 3,50 korting op de entreeprijs.

 

BloteVoetenPark Brunssum

Op vertoon van de kortingsvoucher krijg je bij BloteVoetenPark Brunssum korting op de entreeprijs:

  • Vanaf 13 jaar (volwassen ticket): € 9,50 (in plaats van  € 11,00)
  • <12  jaar (kidsticket): € 5,50 (in plaats van € 6,50)

 

Meer informatie vind je hier