Tickets
Partnervoordelen

Partnervoordelen

Bij verschillende partners krijg je korting als bezoeker van Discovery Museum. Tijdens je bezoek aan Discovery Museum, kan je bij de receptie een kortingsvoucher ophalen: je ontvangt 1 voucher per geldige entree. De voucher is geldig tot en met 31 december 2024. Op vertoon van deze voucher, krijg je eenmalig korting voor één persoon op de entree bij:

GaiaZOO

Op vertoon van de kortingsvoucher krijg je bij GaiaZOO € 3,50 korting op de entreeprijs.

 

GaiaZOO, ervaar hoe bijzonder!

In het meest zuidelijke puntje van Nederland vind je één van de mooiste dierentuinen van Europa: GaiaZOO. Het uitgestrekte landschap, in een prachtig bosrijk gebied in Zuid-Limburg, zal je verwonderen.

Ervaren & genieten

Het wandelpad voert je eerst naar het Hoge Noorden van de Taiga. Hier leven dieren die houden van de winterse kou, zoals de indrukwekkende gieren, speelse veelvraten en wollige rode panda’s.

Reis verder naar Savanna, waar de neushoorns, giraffen, stokstaarten en de Afrikaanse leeuwen de dienst uitmaken. De Flamingo | Volière, die grenst aan de sfeervolle SavannaLodge, is absoluut een bezoekje waard.

Het pad van Rainforest, brengt je naar Centraal-Afrika en de Zuid-Amerikaanse Pampa, waar je oog in oog staat met gorilla’s, dwergnijlpaarden en vicuña’s.

Ga verder naar Limburg, waar de otter je nauwlettend in de gaten houdt en je typisch Limburgse dieren treft, zoals de zeer zeldzame eikelmuis en de vuursalamander.

Beleef in GaiaZOO een fantastisch dagje uit voor jong & oud!

 

 

 

BloteVoetenPark Brunssum

Op vertoon van de kortingsvoucher krijg je bij BloteVoetenPark Brunssum korting op de entreeprijs:

  • Vanaf 13 jaar (volwassen ticket): € 9,50 (in plaats van  € 11,00)
  • <12  jaar (kidsticket): € 5,50 (in plaats van € 6,50)

 

DISCOVER YOUR NATURE!

Beleef de natuur met al je zintuigen! De BloteVoetenWandeling bij BloteVoetenPark Brunssum leidt je door een doolhof, modderpoelen, over hindernisbanen, maar: niks moet, ervaren mag! Regenachtig weer? De regenplassen voelen heerlijk aan je voeten & ons bos is jouw paraplu.

 

Het gezondste uitje voor jong & oud
Op blote voeten de natuur in is gezond: je traint je spieren, komt uit je hoofd, ontspant én je maakt meer gelukshormonen aan. Voetvriendelijk wandelen bij BloteVoetenPark Brunssum tovert een grote glimlach op je gezicht.

Kom dus samen struinen op blote voeten, ervaar & … ontdek jouw natuur.