Tickets
Zomervakantie

Zomervakantie

 • zaterdag 6 juli 2024 - zondag 18 augustus 2024 | Vakanties
 • Kom je ons in de zomervakantie bezoeken?

  In de zomervakantie is er genoeg te doen en te ontdekken in Discovery Museum! Revolutie Aarde is een unieke, interactieve en immersieve belevingstour over de aarde en de rol van de mens in haar toekomst. De tour voert je door bijzondere omgevingen die je de aarde in al haar pracht tonen, maar ook een blik in de toekomst gunnen. Ga samen met je mede-bezoekers de uitdaging aan en laat de toekomst tot bloei komen!

  Escape Game, Zeker Weten?! en de Science Labs

  Of kom de nieuwe Escape Game ontdekken in de Schatkamer. Tijdens een inbraak is een geheugentapper gestolen! Kan jij de inbraak oplossen?

  In de actuele wisselexpositie Zeker Weten?! ontdek je alles rondom wetenschap, nieuwsgierigheid en twijfel in een expositie die bijna honderd vragen beantwoordt. Bij iedere wisselexpositie hoort een Science Show: deze keer is de show “Weet je het Zeker?!”, waarin met experimenten en interactie nóg meer nieuwsgierige vragen beantwoord worden

  Nog niet uitgeleerd of -ontdekt? Je kunt ook nog aan de slag in de Science Labs of op onderzoek uit over gezondheid en maatschappij in de Expeditie.

   

   

  Waterorkest op het binnenplein

  Heb je al eens gehoord van een Waterorkest? Deze zomer kan je het waterorkest bewonderen én zelf bespelen op het binnenplein van Discovery Museum.

  Zomervakantie

  Science Zomertour in Limburg

  Deze zomer kan je ons ook buiten het museum in Kerkrade spotten! Om jong en oud te enthousiasmeren voor techniek en wetenschap, gaan we op reis door de provincie. We bezoeken met onze Science Zomertour plekken waar we zoveel mogelijk kinderen hopen te bereiken om samen te experimenteren en ontdekken. Kom zeker een bezoekje brengen als je ons ergens spot, want ook op locatie gaan we leuke proefjes doen!

  Info & tickets

  Zien we je deze zomervakantie? Discovery Museum is in de zomervakantie geopend van maandag t/m zondag van 11.00-17.00 uur.

  Koop je tickets in onze online ticketshop! Heb je een Museumkaart of VriendenLoterij VIP-kaart, dan kun je ons museum gratis bezoeken! Reserveer wel alvast je bezoek in de ticketshop.

  Dit is er te doen!