Tickets
Meivakantie

Meivakantie

 • zaterdag 27 april 2024 - zondag 12 mei 2024 | Vakanties
 • Kom je ons in de meivakantie bezoeken?

  In de meivakantie is er genoeg te doen en te ontdekken in Discovery Museum! Revolutie Aarde is een unieke, interactieve en immersieve belevingstour over de aarde en de rol van de mens in haar toekomst. De tour voert je door bijzondere omgevingen die je de aarde in al haar pracht tonen, maar ook een blik in de toekomst gunnen. Ga samen met je mede-bezoekers de uitdaging aan en laat de toekomst tot bloei komen!

  Of kom de nieuwe Escape Game ontdekken in de Schatkamer. Tijdens een inbraak is een geheugentapper gestolen! Kan jij de inbraak oplossen?

  In de actuele wisselexpositie Zeker Weten?! ontdek je alles rondom wetenschap, nieuwsgierigheid en twijfel in een expositie die bijna honderd vragen beantwoordt. Bij iedere wisselexpositie hoort een Science Show: deze keer is de show “Weet je het Zeker?!”, waarin met experimenten en interactie nóg meer nieuwsgierige vragen beantwoord worden

  Nog niet uitgeleerd of -ontdekt? Je kunt ook nog aan de slag in de Science Labs of op onderzoek uit over gezondheid en maatschappij in de Expeditie.

  Het is ook bijna moederdag! Samen kunnen we in het science lab aan de slag voor het perfecte moederdagcadeau. Je kan je eigen chocolaatjes of een heerlijk zeepje maken.

  Zien we je deze meivakantie? Discovery Museum is tijdens de meivakantie iedere dag van 11.00-17.00 uur geopend, behalve op Koningsdag, 27 april 2024. 

  Koop nu je tickets!