Tickets
Maatschappelijk aandeelhouders

Maatschappelijk aandeelhouders

Word nu maatschappelijk aandeelhouder

Als mensheid staan we voor grote uitdagingen. Om die aan te grijpen hebben de Verenigde Naties de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen vastgesteld. Vanuit Discovery Museum werken we aan deze doelen, samen met onze stakeholders. Stakeholders krijgen nu de kans nog meer impact te creëren: door shareholders te worden. Zo draagt u samen met ons bij aan een betere wereld.

Discovery Museum is sinds 2021 aangesloten bij de MAEX. Dat is het onafhankelijke, landelijke platform dat de waarde van sociale initiatieven en -ondernemers transparant maakt en het investeren in deze initiatieven stimuleert. De Social Handprint van de MAEX laat het positieve effect op de samenleving zien, uitgedrukt in de bijdrage aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) en vertaald naar financiële waarde. Met de MAEX meten wij onze maatschappelijke impact en maken wij dit inzichtelijk.

In 2022 zijn wij gestart met de uitgifte van maatschappelijke aandelen waarbij het ‘maatschappelijk rendement’ wordt ‘uitgekeerd’. Ieder jaar in oktober organiseren we Power Up, een zakelijk netwerkevent rondom wetenschap, techniek en duurzaamheid. Voorafgaand aan het evenement wordt de maatschappelijk aandeelhoudersvergadering gehouden.

Meer weten over het maatschappelijk aandeelhouderschap? Neem contact op met Fion Sanders, coördinator Fondsenwerving,
f.sanders@discoverymuseum.nl, 045-567 60 15

Onze maatschappelijk aandeelhouders: