Tickets
Steun Discovery Museum

Steun Discovery Museum

Samen maken we de wereld tot een betere plek

Discovery Museum wil zoveel mogelijk mensen betrekken in het collectief om de aarde tot een betere plek te maken. Dit doen we vanuit ons museum door op een toegankelijke en leerzame manier inzicht te geven in hoe de wereld werkt op het gebied van wetenschap en techniek.

Dankzij de steun van particulieren, fondsen en bedrijven ontwikkelen we nieuwe relevante tentoonstellingen en programma’s. Jouw bijdrage kan het verschil maken en veel bezoekers inspireren om óók te veranderen voor een gezondere planeet.

Marcel de Jonge, Ontwikkelaar Tentoonstellingen & Educatie:
“We vinden het belangrijk dat bezoekers Discovery Museum samen beleven en met elkaar in discussie kunnen gaan. Zodat ze na hun bezoek kritisch blijven nadenken en zichzelf vragen stellen, net als wetenschappers.”

Wil je meer informatie?

Neem contact op met mij:

Fion Sanders
045-5676015
Mail Fion

Particuliere giften

Iedereen kan een gift doen en daarmee bijdragen aan Discovery Museum. Samen willen we de boodschap aan jong en oud overbrengen om zelf bij te dragen aan positieve verandering.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met Fion Sanders, coördinator Partnerships & Fundraising.

Maatschappelijk aandeelhouders: Samen voor meetbare maatschappelijke impact

Als Maatschappelijk Aandeelhouder investeer je in de regio en in de maatschappij. Deze nieuwe aanpak van fondsenwerving maakt de impact van Discovery Museum én sponsorgelden meetbaar. Jouw bijdrage levert aantoonbaar maatschappelijk rendement op. Dit rendement wordt meetbaar in samenwerking met MAEX, dankzij hun landelijke methodiek Social Handprint. Deze objectieve visualisatie drukt de maatschappelijke impact uit als bijdrage aan de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) van de VN.

Wil je meer weten?

Maatschappelijk aandeelhouders

Power Up nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van onze exclusieve lezingen, netwerkbijeenkomsten én concrete MVO-aanpak?

Meld je dan aan voor onze kwartaalnieuwsbrief Power Up: