Steun Discovery Museum

Steun Discovery Museum

Word partner van Discovery Museum

Discovery Museum brengt het belang van kennis over de aarde, design, wetenschap en technologie onder de aandacht bij een breed publiek. Op het Museumplein in Kerkrade ontstaan de techneuten, wetenschappers en designers van morgen. Wij maken ingewikkelde onderwerpen begrijpelijk en betrekken hierbij een breed publiek. Dat doen we met interactieve tentoonstellingen en films, randprogrammering en onderwijsprogramma’s waarin de deelnemer centraal staat. Niet alleen in Discovery Museum maar ook op andere locaties zoals scholen en bedrijven.

Dankzij de steun van particulieren, bedrijven en fondsen is het mogelijk om nieuwe activiteiten en programma’s te ontwikkelen. Zo dragen we samen bij aan een zelfredzame samenleving en stimuleren we de creatieve denkers, doeners en makers van de toekomst in het ontwikkelen van talenten waarmee ze de uitdagingen en kansen van de 21ste eeuw aankunnen.

Discovery Museum behoort tot de top 30 van best bezochte musea van Nederland en hebben de meeste bezoekers en deelnemers van Zuid-Nederland. Ons succes blijkt wel uit het feit dat we inmiddels door bijna 1,5 miljoen mensen zijn bezocht en dat zo’n 30% van alle leerlingen uit het primaire onderwijs in Limburg elk jaar een educatief programma bij ons volgt. Daarmee dragen we direct bij aan wetenschap en techniek-popularisering.

Een partnerschap met Discovery Museum biedt de mogelijkheid om op een creatieve en tastbare manier invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen creëren we kansen en mogelijkheden voor een nieuwe generatie. Daarnaast levert het u ook exposure en benefits op voor uw bedrijf.

Bijzondere giften

Wilt u als particulier een gift doen? U kunt zowel eenmalig of incidenteel schenken of een periodieke gift doen. U kunt ook gericht geven aan een specifiek project van Discovery Museum waar uw interesse naar uit gaat. Met uw bijdrage kunt u onder andere tentoonstellingen, educatieve projecten en publieksprogrammering mogelijk maken.

Contactinformatie
Fion Sanders
[email protected]
045-5676015