Tickets

Hallo wereld!

Discovery Museum hier

In het Discovery Museum staat alles in het teken van de thema’s aarde, wetenschap, techniek en ontwerp. Dé plek bij uitstek om in het verleden te duiken, het nu te ervaren en te leren hoe de toekomst eruit kan zien. Hier heb je niet alleen een dag plezier maar word je ook een ervaring rijker over hoe we samen onze wereld mooier kunnen maken. Wij bieden een boeiende en educatieve ervaring waar jong en oud wordt aangemoedigd om te verkennen, ontdekken en leren. We streven ernaar om nieuwsgierigheid te bevorderen en de wonderen van wetenschap te onthullen. Kom je samen met je kinderen, opa en oma, familie of met je klas? Iedereen is welkom bij het Discovery Museum.

Ben jij toe aan een leuke reis? Dit kan werkelijkheid worden! Hoe dan?! Heb jij ons museum bezocht? Dan zijn wij van Discovery Museum zijn heel nieuwsgierig naar jouw ervaring. Vul onze enquête in via onze website. Dit is volledig anoniem en duurt ongeveer 10 minuten. Voor elke ingevulde enquête wordt 1 m2 bedreigd regenwoud gered. Bovendien maak je kans op één van de reizen die verloot wordt.

Vul de enquete in en wie weet zit jij binnenkort in het buitenland.

Geef je mening!

Wat is er te doen?

Ik kom met...

Openingstijden

Maandag gesloten
(NB: In schoolvakanties regio zuid: maandag open van 11.00-17.00 uur)
Dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur

 

Ons museum en de parkeerplaats (P+R station Kerkrade Centrum) aan de Hambosweg 60 blijven bereikbaar tijdens de wegwerkzaamheden: vanaf 26 februari vinden werkzaamheden plaats op de Stationsstraat in Kerkrade, van de kruising met de Hambosweg tot de kruising met de Kapellaan. Voor de Stationsstraat geldt t/m 19 april eenrichtingsverkeer in de richting van het centrum. Voor het verkeer komende vanuit het centrum wordt een omleidingsroute voorzien.

Plan je bezoek Tickets