Tickets
Volwassenen

Volwassenen

Een museum voor nieuwsgierige mensen van alle leeftijden!

Volwassenen bij het Discovery Museum het kan allemaal! Discovery Museum is een museum voor nieuwsgierige mensen van alle leeftijden. Het haalt de kinderlijke ontdekkingsdrang in je naar boven en zorgt voor nieuwe inzichten die je wereldbeeld verbreden. Een prikkelende ervaring om alleen te beleven, samen met je partner of met vrienden en familie.

Stap binnen in het Discovery Museum en bezoek de diverse tentoonstellingen en interactieve displays die zijn ontworpen om zowel vermaak als educatie te bieden aan volwassen, maar ook jonge bezoekers. Of je nu alleen komt om te dwalen door een wereld van kennis of met je kinderen deelneemt aan de vele activiteiten, het museum is een bron van kennis voor iedereen.

De tentoonstellingen zijn op de juiste manier samengesteld om aan te sluiten bij de nieuwsgierigheid van volwassenen en hen uit te dagen om na te denken over uiteenlopende onderwerpen. Van wetenschap en technologie tot geschiedenis, het Discovery Museum biedt een breed scala aan onderwerpen die de geest prikkelen en intellectuele groei bevorderen. Elk bezoek kom je in aanraking met nieuwe kennis en inzichten.

Breng quality time door met je partner, je kinderen, neefjes, nichtjes of vrienden. maak herinneringen of deel fascinerende ontdekkingen. Het museum schept een omgeving waarin leren en plezier hand in hand gaan.

In het Discovery Museum is er voor volwassenen geen leeftijdslimiet op ontdekking en verwondering. Het is een plek waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse routine en in een wereld vol mogelijkheden stapt. Kom langs en ervaar zelf de werekdreis van kennis en plezier die het Discovery Museum te bieden heeft!