Revolutie Aarde
Tickets
Revolutie Aarde
 • Vanaf 16 december 2023
 • De toekomst start hier…

  Vanaf zaterdag 16 december 2023 ervaar je exclusief in Discovery Museum de gloednieuwe belevenis: Revolutie Aarde. Een indrukwekkende, extra ervaring tijdens je museumbezoek, waar je niet alleen de aarde als nooit te voren ziet, maar ook oog in oog komt te staan met de toekomst. En of die toekomst rooskleurig is? Dat is aan ons! Het is tijd voor Revolutie Aarde! Durf jij het aan?

  De walkthrough experience Revolutie Aarde is een indrukwekkende, extra ervaring tijdens je bezoek aan Discovery Museum. Per tour kan een beperkt aantal bezoekers deelnemen, dus reserveer online vast jouw tickets. Tickets zijn, mits er nog plek is, ook verkrijgbaar aan de kassa in het museum.

  Revolutie Aarde

  Sluit je aan bij Revolutie Aarde!

  Revolutie Aarde is een unieke, interactieve en immersieve belevingstour over de aarde en de rol van de mens in haar toekomst. De tour voert je door bijzondere omgevingen die je de aarde in al haar pracht tonen, maar ook een blik in de toekomst gunnen. Ga samen met je mede-bezoekers de uitdaging aan en laat de toekomst tot bloei komen!

  Revolutie Aarde

  Reserveer jouw tickets voor Revolutie Aarde

  Tickets voor Revolutie Aarde kosten 3 euro per persoon en zijn alleen te verkrijgen in combinatie met een geldig entreebewijs voor Discovery Museum. Revolutie Aarde is een beleving voor de hele familie, maar de adviesleeftijd is vanaf 6 jaar.  De experience bevat omvangrijke bewegende beelden en visuele effecten.

  Koop nu je ticket
  Revolutie Aarde
  • Revolutie Aarde bevat omvangrijke, bewegende beelden en visuele effecten.
  • Kinderen mogen Revolutie Aarde alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken en is daarom geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
  • Revolutie Aarde is er in een Nederlandse, Duitse en Engelse versie. Let bij de reservering van je ticket op voor welke taalversie je reserveert.

  Koop hier je tickets voor Revolutie Aarde!

  Ga samen met je mede-bezoekers de uitdaging aan en laat de toekomst tot bloei komen! Revolutie Aarde heeft een beperkt aantal plaatsen, dus zorg thuis al voor je reservering.

  • Revolutie Aarde is alleen te bezoeken in combinatie met een geldig entreebewijs voor Discovery Museum.
  • VriendenLoterij VIP-kaarthouders en Museumkaarthouders betalen alleen de toeslag van 3 euro voor Revolutie Aarde.
  :host {--enviso-primary-color:#000000; --enviso-secondary-color: #000000; border-radius: 0; font-weight: normal;} :host([primary]) {border-radius: 0;} .enviso-ticket-widget-offer-name, .enviso-name, .enviso-ticket-flow-bottom-buttons {font-family:'brownbold' !important; font-weight: normal !important;} .enviso-dates .enviso-day.enviso-selected {background-color: #ffff00 !important; } .enviso-dialog-content {overflow-x: hidden !important; overflow-y: scroll !important} .enviso-dialog-box > nav.enviso-dialog-top-navigation.no-image{background-color: #ff0000 !mportant; z-index: 99999999 !important;} .enviso-dialog-description {padding: 25px 0 0 0;} .flow {overflow-y: scroll;} #custom-donation-dialog.no-button .enviso-btn, .enviso-dialog-box > nav.enviso-dialog-top-navigation, .enviso-dialog-box > nav.enviso-dialog-top-navigation.no-image {display: none !important; visibility: hidden !important; width: 0 !important;}

  Voor een bezoek aan Revolutie Aarde heb je ook een geldig entreebewijs voor Discovery Museum nodig. Kies onderstaand de gewenste ticketsoort.