Tickets
Een klas

Een klas

Kom met je klas naar Discovery Museum

Eigenlijk zou elk kind een keer Discovery Museum mogen ontdekken. Samen met de hele klas is dat extra leuk en leerzaam. De professionals van Discovery Museum hebben jarenlange ervaring met het ontvangen van talloze schoolklassen en het ontwikkelen van educatieve producten. Dat zorgt ervoor dat schoolbezoeken op rolletjes lopen met heel veel lachende gezichten.

Basisonderwijs

Discovery Museum heeft voor elke groep van het basisonderwijs een passend programma. Afgestemd op hun eigen leeftijd beleven ze een dag of een dagdeel in de wereld van wetenschap en techniek.

Meer weten over ons aanbod voor het basisonderwijs?

Klik dan op de volgende link: brochure aanbod basisonderwijs

Voortgezet onderwijs

Klassen uit het voortgezet onderwijs zien we graag bij Discovery Museum! Voor elk opleidingsniveau hebben we een passend educatief aanbod dat aansluit op de lesstof. Dat klinkt niet heel spannend, maar de ontdekkingen die de leerlingen doen en de nieuwe ervaringen die ze meenemen zijn dat wel. Discovery Museum verrast, inspireert en geeft nieuwe inzichten op de wereld van nu en morgen. Daarbij staat de actieve rol die de leerling zelf in die wereld kan gaan spelen centraal.

Meer weten over ons aanbod voor het voortgezet onderwijs?

Klik dan op de volgende link: brochure aanbod voortgezet onderwijs

Einstein Telescope Education Centre
Vanaf september 2024 opent het Einstein Telescope Education Centre (ETEC). In het ETEC kunnen scholieren kennismaken met de Einstein Telescope en de wetenschap en techniek die hierbij komt kijken. Einstein Telescope is een indrukwekkend observatorium en wordt misschien in Zuid-Limburg gebouwd. Dit omvangrijke project is ontzettend interessant voor scholieren want zij zouden zomaar eens de toekomstige onderzoekers van de Einstein Telescope kunnen zijn. Het ETEC komt in Discovery Museum, hét wetenschap- en techniekmuseum van Zuid-Nederland.

Meer weten over het Einstein Telescope Education Centre (ETEC)?

Klik dan op de volgende link: ETEC

Beroepsonderwijs

Ook voor het beroepsonderwijs heeft Discovery Museum een uitgebreid aanbod aan educatieve programma’s; programma‛s die studenten uitdagen tot kijken, vragen, discussiëren én creëren. Het doel? Het stimuleren van expressie, persoonlijke ontplooiing en maatschappelijke betrokkenheid.

Meer weten over ons aanbod voor het beroepsonderwijs?

Klik dan op de volgende link: brochure aanbod beroepsonderwijs

Reserveringen

Schoolbezoeken boekt u via de medewerkers van Reserveringen. Zij geven u ook graag meer informatie en stellen, in overleg, het programma van het bezoek samen.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact met ons op. Je kunt ons bereiken van dinsdag t/m vrijdag via 045 567 60 50 of boekingen@discoverymuseum.nl.

Onderwijs nieuwsbrief

Blijf in contact met het leukste wetenschapsmuseum van Zuid-Nederland!

Klik hier