Tickets
Een klas

Een klas

Kom met je klas naar Discovery Museum

Eigenlijk zou elk kind een keer Discovery Museum mogen ontdekken. Samen met de hele klas is dat extra leuk en leerzaam. De professionals van Discovery Museum hebben jarenlange ervaring met het ontvangen van talloze schoolklassen en het ontwikkelen van educatieve producten. Dat zorgt ervoor dat schoolbezoeken op rolletjes lopen met heel veel lachende gezichten.

Basisonderwijs

Discovery Museum heeft voor elke groep van het basisonderwijs een passend programma. Afgestemd op hun eigen leeftijd beleven ze een dag of een dagdeel in de wereld van wetenschap en techniek.

Meer weten over ons aanbod voor het basisonderwijs?

Klik dan op de volgende link: brochure aanbod basisonderwijs

Voortgezet onderwijs

Klassen uit het voortgezet onderwijs zien we graag bij Discovery Museum! Voor elk opleidingsniveau hebben we een passend educatief aanbod dat aansluit op de lesstof. Dat klinkt niet heel spannend, maar de ontdekkingen die de leerlingen doen en de nieuwe ervaringen die ze meenemen zijn dat wel. Discovery Museum verrast, inspireert en geeft nieuwe inzichten op de wereld van nu en morgen. Daarbij staat de actieve rol die de leerling zelf in die wereld kan gaan spelen centraal.

Reserveringen

Schoolbezoeken boekt u via de medewerkers van Reserveringen. Zij geven u ook graag meer informatie en stellen, in overleg, het programma van het bezoek samen.

Interesse?

Klik op de volgende link voor: brochure aanbod voortgezet onderwijs

Of neem voor meer informatie contact met ons op. Je kunt ons bereiken van dinsdag t/m vrijdag via 045 567 60 50 of boekingen@discoverymuseum.nl.