Tickets
Verwacht: Interactieve expositie over AI

Verwacht: Interactieve expositie over AI

 • Verwacht eind 2024
 • Verwacht: Interactieve expositie over AI

  Vanaf najaar 2024 staat Discovery Museum helemaal in het teken van AI!

  Betreed de boeiende wereld van kunstmatige intelligentie! In een gloednieuwe tentoonstelling nemen we je mee op ontdekkingsreis door de fascinerende mogelijkheden van AI. Leer op een leuke en toegankelijke manier over de evolutie van AI, van zijn bescheiden begin tot zijn huidige revolutionaire staat. Ontdek hoe AI ons dagelijks leven beïnvloedt, van grappige chatbots tot slimme assistenten, en hoe het onze toekomst vormgeeft.

  In de interactieve expositie over AI kun je volop experimenteren met interactieve hands-on activiteiten. Ga zelf aan de slag met zelflerende algoritmen en neurale netwerken en ga op verkenning wat je allemaal al kan met AI. Ook de uitdagingen en risico’s komen volop aan bod.

  Meer info vind je dit najaar op onze website en socials.

  Voor bedrijfsleven en professionals actief op het gebied van AI:

  Momenteel zijn wij volop bezig met de ontwikkeling van een interactieve expositie over AI. Doel van het project is het vergroten van AI-wijsheid, ofwel de verzameling competenties die men nodig heeft om actief, kritisch, én bewust te kunnen deelnemen aan de (media)samenleving.

  De kennis over dit onderwerp halen we op uit bedrijfsleven en kennisinstellingen. Wil je vanuit je expertise graag mee praten over dit project? Neem dan contact op met ons via Fion Sanders (f.sanders@discoverymuseum.nl).