Tickets
:host {--enviso-primary-color:#000000; --enviso-secondary-color: #000000; border-radius: 0; font-weight: normal;} :host([primary]) {border-radius: 0;} .enviso-ticket-widget-offer-name, .enviso-name, .enviso-ticket-flow-bottom-buttons {font-family:'brownbold' !important; font-weight: normal !important;} .timeslots {visibility: hidden !important; display: none;} .calendar {max-width: 100%} .enviso-dates .enviso-day.enviso-selected {background-color: #ffff00 !important;}

Steun ons en doneer € 5,-

Jouw steun is van grote waarde en helpt ons verder in het uitdagen van bezoekers mee te denken in hoe we samen de wereld een betere plek kunnen maken.

 

Doneer nu!

Ben je in bezit van een CJP pasGaia abonnementICOM kaart? Dan heb je recht op een aangepast toegangstarief. Het is helaas niet mogelijk om online een ticket te reserveren. Meld je ter plekke bij de infobalie om gebruik te maken van deze korting.  Wil je toch al reserveren? Kies dan “Reserveringsticket VriendenLoterij VIP-KAART

Bent u in bezit van een kortingscode voor korting op uw tickets? Kies dan de artikelen met de toevoeging “voucher kortingscode” om gebruik te kunnen maken van de actie.

VriendenLoterij: als VIP-KAARThouder van de VriendenLoterij kun je ons museum samen met één introducé gratis bezoeken. Hoe werkt het? Je reserveert het gewenste aantal tickets als “Reserveringsticket VriendenLoterij VIP-KAART” en scant je VIP-KAART bij onze toegangspoort. Om gebruik te maken van het (gratis) entreeticket voor je introducé, meld je je bij de infobalie.

Museumkaart: je kunt ons gratis bezoeken door je Museumkaart te scannen bij de entreepoortjes. Heb je nog geen Museumkaart? Deze is bij de kassa te verkrijgen.

Ben je werkzaam op Chemelot? Je komt dan mogelijk in aanmerking voor korting. Kijk op de website van Stichting FSI voor de actuele informatie.

Heb je nog vragen over je ticket(s)? Mail info@discoverymuseum.nl of bel 045-567 08 09 bereikbaar dinsdag t/m zondag tussen 11.00 en 17.00 uur.