Tickets
Aarde theater

Aarde theater

  • Iedere dag
  • Let op: In verband met het testen van de nieuwe experience Revolutie Aarde (die je vanaf 16 december kunt komen ervaren!) is het Aarde theater op dit moment beperkt beschikbaar; de filmbeleving “Earth, our planet, our home” wordt daarom minder vaak getoond. Wil je weten of Earth op de dag van jouw bezoek draait? Neem dan vooraf even telefonisch contact op via 045 567 0809 (bereikbaar van dinsdag t/m zondag tijdens kantooruren).

    Het Aarde theater neemt je mee naar een plek zo ver weg, daar zweeft de aarde onder je voeten. Voor even stap je in de voetsporen van een astronaut. Het Aarde theater laat de aarde zien op een manier waarop je haar nooit eerder zag, tijdens een unieke, buitenaardse beleving. Het verandert je blik op onze planeet voorgoed.

    Na de intro, een korte voorbereiding op je reis, stap je binnen in een van de meest spectaculaire filmzalen van ons land. In de diepte van een halfronde koepel doemt onze planeet op. Vanaf glazen balkons heb je een geweldig uitzicht op de vertoning van Earth. Our Planet, Our Home. Na deze indrukwekkende ervaring kun je verder op ontdekking door Discovery Museum.